Welkom bij Geheugenkaarten.nl - Op Geheugenkaarten.nl vindt u informatie over de verschillende typen geheugenkaartjes en een actuele prijsvergelijking.

Vernieuwde website

spacer_10
16 augustus 2004
spacer_265

De vaste bezoekers van geheugenkaartjes.nl hebben het wellicht al opgemerkt: de laatste drie weken is de site niet geüpdate. Maar we hebben zeker niet stilgezeten! De website is namelijk totaal vernieuwd. De oude site voldeed niet meer omdat er nauwelijks uitbreidingsmogelijkheden waren.

De grootste verandering is de verplaatsing van de hoofdnavigatie van de top naar de linkerkant. Ook wat betreft inhoud is er een en ander veranderd. Zo is er informatie over de MicroDrive toegevoegd. Verder is er een nieuwsrubriek gecreëerd waarmee we u van nieuwtjes op flash-storage gebied op de hoogte proberen te houden.

Een laatste belangrijke wijziging is dat de nieuwe site het best wordt bekeken met een schermresolutie van 1024*768 pixels of hoger in plaats van 800*600 pixels. Heeft u een lagere resolutie dan 1024*768, dan valt aan de rechterzijde de rubriek laatste nieuws weg. Deze is alsnog bereikbaar via de knop ´nieuws´ boven aan de pagina.

Wij wensen u veel plezier bij het bezoeken van onze nieuwe site!

Het geheugenkaartjes.nl-team