Welkom bij Geheugenkaarten.nl - Op Geheugenkaarten.nl vindt u informatie over de verschillende typen geheugenkaartjes en een actuele prijsvergelijking.

SanDisk pakt uit op de Photokina

spacer_10
05 oktober 2004
spacer_265

SanDisk pakt het groots aan op de Photokina, die vorige week in Duitsland werd gehouden. Het bedrijf kondigde namelijk tal van nieuwe producten aan. Wat betreft geheugenkaarten kunnen we binnenkort de Extreme III serie tegemoet zien en zullen de “Shoot & Store” kaartjes nu ook in Europa gelanceerd worden.

Zoals de naam al doet vermoeden hebben we hier te maken met een serie kaartjes die tegemoet komt aan de wensen van de zeer veeleisende gebruiker. De serie, die bestaat uit CompactFlash, SD en Memory Stick PRO, is met schrijf/lees snelheden van respectievelijk 20, 20 en 18 MB/s erg snel. Maar ook extreme omstandigheden hoeft u met dit kaartje niet uit de weg te gaan: de kaart functioneert bij temperaturen van -25:C tot 85:C. Erg handig is dat de kaartjes uit de Extreme III serie voorzien zijn van RescuePRO™ software, waarmee per ongeluk verwijderde foto’s weer tevoorschijn kunnen worden getoverd.

SanDisk_Extreme_III

Met de Shoot & Store reeks richt SanDisk zich op de consument die het geheugenkaartje willen gebruiken als een gewoon analoog fotorolletje. Hiermee wordt bedoeld dat de consument het kaartje koopt , foto’s maakt en daarna het kaartje met daarop de foto’s bewaart, net als de negatieven van een ouderwets fotorolletje. De kaartjes die scherp geprijsd zullen zijn, worden leverbaar in de formaten CompactFlash, xd Picture Card, SD en Memory Stick PRO.

SanDisk_shoot_and_store