Welkom bij Geheugenkaarten.nl - Op Geheugenkaarten.nl vindt u informatie over de verschillende typen geheugenkaartjes en een actuele prijsvergelijking.

Bling Bling

spacer_10

Vergelijk prijzen van CF kaarten

7 september 2005
spacer_265
Hitachi presenteert haar nieuwe Microdrives (3K8, bijgenaamd Mikey) als de nieuwe must-have accessoires, oftwel the new bling. Het bedrijf inspireert zich hierbij op de populaire cultuur waarbij opvallende sieraden worden gedragen, bekend onder de naam bling-bling. Aangezien miniatuur harde schijven erg belangrijk zijn in tal van draagbare apparaten, zoals audio/video-spelers en handhelds, is ook de miniatuur harddisk een onmisbaar accessoire geworden aldus Hitachi. Ook dit keer zijn ze weer creatief geweest bij Hitachi: een filmpje over de hard drive-bling campagne is hier te bekijken.

De nieuwste generatie Microdrives (Mikey, 3K8) beschikken over een geavanceerd systeem om dataverlies te voorkomen bij een val (ESP: Extra Sensory Protection). Dit systeem wordt al geactiveerd bij een val van ongeveer 10 cm en zorgt ervoor dat een actief schijfje dezelfde schoktolerantie heeft als een die niet in bedrijf is.

De 3K8-Microdrives zullen vanaf oktober worden geleverd in een 6 en een 8 GB variant.

Hitachi Bling Bling

 

Bron: Hitachi